ProAccount ApS er en del af Exacta Services AS, som er et norskejet selskab, der tilbyder et bredt spekter af professionelle tjenester indenfor økonomi- og regnskab, forretningsudviklende tjenester, dokumentflyt/EHF, ASP tjenester, software udvikling og egne produceret løsninger.

Vi har assisteret vores kunder i Danmark siden 2005 og er dermed en erfaren samarbejdspartner for din virksomhed. Vi har et stærkt netværk i de Nordiske lande, og vi står klar til at assistere din virksomhed med alle aspekter indenfor bogføring, bogholderi, regnskabsassistance, moms og årsregnskab.

Kvalitet og samarbejde er i højsæde hos os, og vi har tætte og langvarig relationer med vores kunder. Vi mener, at den tætte og personlige kontakt er vigtig, for at vi kan yde den bedste service og de rigtige løsninger for jeres virksomhed. Derfor får I tilknyttet en fast kontaktperson, som I altid kan henvende jer til.

ProAccount ApS vil være et naturligt førstevalg for virksomheder med aktiviteter i flere lande, da vi har stor ekspertise i at rådgive og assistere udenlandske kunder med bogføring, skat, moms og udarbejdelse af regnskab og årsrapport.

Vi er en stab af yderst kvalificerede og erfarne medarbejdere, der består af bogholdere, regnskabschefer og uddannede revisorer. Vi kan hjælpe med stort set alt inden for bogholderi, regnskab, budget, lønadministration, moms m.v.

Vi har erfaring med alt inden for daglig administration og bogholderi. Vi aftaler i fællesskab med jer, hvordan samarbejdet skal foregå, således at vi tilrettelægger vores arbejde ud fra jeres ønsker og behov.

Kontakt os derfor hvis du søger en bogholder til at lave dit regnskab for dig, en regnskabschef til at gennemgå din egen bogføring, eller gennemgang af din bogholders registreringer. Vi har kompetencerne og ressourcerne til dig!

ProAccount er medlem af brancheorganisation Cereda

 

Cereda