ProAccount er et moderne og erfarent regnskabsbureau

Om ProAccount

ProAccount er en del af det norsk ejede Perpetua Group, der tilbyder et bredt udvalg af professionelle ydelser inden for økonomi, regnskab, dokumenthåndtering, løn, HR, forretningsudvikling, software udvikling samt egen udviklede webbaserede løsninger.

Vi har assisteret vores kunder i Danmark siden 2005, og er dermed en erfaren samarbejdspartner for din virksomhed, og så har vi et stærkt netværk i de Nordiske lande.

Kvalitet, samarbejde og fleksibilitet er i højsæde hos os, og vi har tætte og langvarige relationer med vores kunder. Vi mener, at den tætte og personlige kontakt er vigtig, for at vi kan yde den bedste service og de rigtige løsninger for din virksomhed. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, som du altid kan henvende dig til.

ProAccount vil være et naturligt førstevalg for virksomheder med aktiviteter i flere lande, da vi har stor ekspertise i at rådgive og assistere udenlandske kunder med bl.a. bogføring, lønindberetning, selskabsskat, moms, samt med at udarbejde perioderegnskaber og årsrapport.

Vi er et team af yderst kvalificerede og erfarne medarbejdere, der består af bogholdere, regnskabschefer og uddannede revisorer. Vi kan hjælpe med stort set alt inden for bogholderi, regnskab, budget, lønadministration, moms m.v. Vi aftaler i fællesskab med dig, hvordan samarbejdet skal foregå, således at vi tilrettelægger vores arbejde ud fra dine ønsker og behov.

Kompetencer og viden er vigtig for os, så derfor sørger vi løbende for at dygtiggøre os, og så er vi medlem af brancheorganisationen Cereda, hvilket sikrer dig, at vi gør vores arbejde godt.

Kontakt os derfor, hvis du søger en bogholder til at lave dit regnskab for dig, en regnskabschef til at gennemgå din egen bogføring, eller gennemgang af din bogholders registreringer. Vi har kompetencerne og ressourcerne til dig!

Bliv kontaktet

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så udfyld formularen eller ring til os på tlf. 45 20 49 00

Kontakt os