ProAccount er et moderne og erfarent regnskabsbureau

Etablering & Administration

Hvis du skal oprette et selskab eller en filial i Danmark, kan ProAccount være behjælpelig hermed og sikre korrekt registrering for moms, personale, import/eksport m.v.

Få hjælp til at oprette et selskab

Personligt ejet virksomhed

En personligt ejet virksomhed (enkeltmandsvirksomhed) er den enkleste form for virksomhed. Der kræves ingen startkapital og ejeren hæfter ubegrænset for virksomhedens gæld.

Anpartsselskab – ApS

Et Anpartsselskab er et selskab, der kan stiftes af en eller flere personer. Indskud er fordelt på anparter og ejerne hæfter kun for deres indskud i selskabet. Der kræves et indskud på mindst 40.000 kr. at stifte et ApS.

Aktieselskab – A/S

Et Aktieselskab er et selskab, der kan stiftes af en eller flere personer. Indskud er fordelt på aktier og ejerne hæfter kun for deres indskud i selskabet. Der skæves et indskud på mindst 400.000 kr. i startkapital.

Interessentskab – I/S

Et Interessentselskab kan både ejes af virksomheder og fysiske personer. Der skal mindst være to ejere. Ejerne hæfter personligt, solidarisk og uden begrænsning. Der kræves ingen indskud for at stifte et I/S.

Holdingselskab

Holdingselskab er en betegnelse for et selskab (fx ApS eller A/S), hvis formål er at eje kapitalandele i andre selskaber. Et holdingselskab er et selskab, hvori der typisk ikke er nogen omsætning, men er en passiv virksomhed, som bruges til investering.

Ved omdannelse fra personlig ejet virksomhed til selskabsform kan vi hjælpe med at finde en dygtig revisor som passer til din virksomhed, da vi samarbejder med en bred vifte af revisorer.

Få hjælp til ændringer af registreringer hos Erhvervsstyrelsen

Også ved løbende ændringer til f.eks. ejerkreds, ledelse, bestyrelse, vedtægter eller lignende, kan ProAccount være behjælpelig med at sikre en korrekt registrering.

 

Bliv kontaktet

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så udfyld formularen eller ring til os på tlf. 45 20 49 00

Kontakt os