ProAccount er et moderne og erfarent regnskabsbureau

Vi søger ny kollega!

Regnskabsmedarbejder – få fuldt ansvar for spændende kunder (fuld- og deltid)
Er du klar til at stå på mål for alle facetter af regnskabet hos en række veldrevne danske og internationale virksomheder? Og vil du have en hverdag, hvor du selv afgør, om du lukker ned tidligt for at nydesommersolen?

Så kom og arbejd fuldtid eller ned til 3 dage om ugen i et velrespekteret regnskabsbureau, der søger en ny  kollega til opstart i efteråret.

”Jeg lytter gerne til dine ønsker om kurser eller webinarer, og generelt siger jeg sjældent nej.
For din faglige udvikling er vigtig for mig,”
siger CFO Helle Schou Andersen.

ProAccount – vi tager kvalitetsbevidst hånd om hele regnskabet

Vi varetager bogføring, regnskab og lønadministration for professionelt drevne danske og internationale virksomheder, hvoraf flere af dem er børsnoterede.

Pga. vores gode service, tilgængelighed og høje faglige niveau er vores kunder hos os i mange år. Og vi har flere kunder på venteliste, som vi ikke kan tage ind lige nu, da vi ikke ønsker flere, end vi kan håndtere indenfor normal arbejdstid.

Faglig fordybelse og godt kollegaskab

På vores kontor i Glostrup får du kolleger, der glæder sig til at møde dig. Her finder du et miljø, hvor vi er stolte af vores høje faglige niveau og ærekært værner om kvaliteten. Og om, at det skal være rart for alle at gå på arbejde.

”Vi er super forskellige og samtidig glade for hinanden. Her får du både ro til fordybelse og mulighed for faglig småsnak hen over skrivebordet,” fortsætter Helle.

Vi prøver også at flytte den gode kemi væk fra skærmene ved fx at spise frokost sammen, afholde faglige og sociale personaledage eller arrangere grill i haven i privat regi.

Du plejer din egen portefølje på 10-20 kunder, hvor du:

  • står for bogføring, månedsafstemning, rapportering og regnskabsafslutning
  • klargør materialer til revisor
  • udarbejder og vedligeholder rapporteringer ift. kundernes budgetter
  • indberetter løn og håndterer løn- og personaledata.

Dygtig allround accountant, der vil udvikle sig

Du er ambitiøs og bliver ikke overvældet af at referere til både din leder hos os og hos kunden. Og hvis du hører, at kunden har behov for hjælp på et område, som din kollega er ekspert i, så går du videre med det. For du har både kundens og kontorets interesse in mente, når du arbejder.

Det er ikke afgørende, hvilke systemer, du er vant til at arbejde i. Vores kunder bruger typisk e-conomic, Visma Business, Uniconta og Business Central, og vi lærer dig gerne op i det, du ikke kan.

Til gengæld ser vi gerne, at du:

  • har erfaring med alt fra måneds- og kvartalsluk til bogføring og betaling af leverandører – kort sagt bogholderiet fra A-Z
  • har respekt for persondata- og hvidvaskforpligtelserne og er nysgerrig på at lære af kolleger, der er skarpe på området
  • føler dig sikker i at kommunikere på engelsk i skrift og tale.

Klart til stort ansvar?

Så send os din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende og afslutter processen, når vi har fundet den helt rigtige kollega.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte CFO Helle Schou Andersen på helle.schou.andersen@pro-account.dk eller 45204900     

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bliv kontaktet

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så udfyld formularen eller ring til os på tlf. 45 20 49 00

Kontakt os