ProAccount er et moderne og erfarent regnskabsbureau

Bogføring & Regnskab

Et regnskab der løbende kan tages beslutninger ud fra, kræver en kompetent og systematisk bogholder. ProAccount tilbyder at kvalitetssikre din virksomheds regnskab og bogføring, hvad enten det er os eller din bogholder der varetager bogføringen.

Uanset om du har brug for daglig, ugentlig, månedlig, kvartalsvis eller halvårlig bogføring og opfølgning, så kan vi finde en løsning sammen med dig.

Nogen kunder har kun brug for lejlighedsvis bogføring, f.eks. i forbindelse med momsrapportering til SKAT. Andre kunder vil gerne helt slippe for alt omkring bogholderiet, og så varetager vi alt fra fakturering, registrering af køb, betaling af leverandører, rykning af debitorer, og alt hvad der ellers hører til i en bogholderifunktion. Endnu andre kunder har sin egen bogholder, hvor ProAccount kun assisterer med gennemgang og kvalitetssikring.

Nogen kunder styrer virksomheden ud fra om der står penge på kontoen eller ikke, andre kunder ønsker en præcis og nøjagtig månedlig gennemgang og rapportering med afvigelser i forhold til budget og/eller sidste års tal.

I udgangspunktet benytter vi os af det regnskabssystem som kunden ønsker, og vi har stor erfaring med at bruge bl.a. e-conomic, Visma Business, Uniconta, SAP Business One, Navision, Axapta med flere.

Uanset hvad du har af ønsker og behov til opgavernes omfang og hyppighed, så kan vi i fællesskab finde en løsning som passer til din virksomhed, eventuelt i samarbejde med vores søsterselskab på Sri Lanka.

Bliv kontaktet

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så udfyld formularen eller ring til os på tlf. 45 20 49 00

Kontakt os