ProAccount er et moderne og erfarent regnskabsbureau

Årsrapport & Selvangivelse / Oplysningsskema

Hos ProAccount har vi flere medarbejdere med erfaring fra revisionsbranchen, så uanset om vi skal udarbejde afstemt materiale og dokumentation til din revisor, som så færdiggør og opstiller din årsrapport og indberetter din virksomheds selvangivelse, eller om du har fravalgt revisionspligt, så har vi kompetencerne og løsningen til dig.

Få hjælp til årsrapport og oplysningsskema / selvangivelse

Når din virksomhed er omfattet af reglerne omkring revisionspligt, så sørger vi for at din revisor får et fuldstændigt afstemt og dokumenteret materiale, som de kan færdiggøre din årsrapport og virksomheds selvangivelse ud fra. Erfaringsmæssigt vil det ofte på sigt medføre en reduceret revisorregning, fordi din revisor får et fuldt ud gennemarbejdet materiale som de ofte ikke har bemærkninger eller kommentarer til, og derfor ikke skal bruge så lang tid på.

Hvis din virksomhed ikke er omfattet af revisionspligt, og du har fravalgt dette, så kan ProAccount opstille og indberette din virksomheds årsrapport og oplysningsskema / selvangivelse for dig.

Indberetningsfrister for årsrapport og oplysningsskema / selvangivelse

Der er strikse indberetningsfrister for både årsrapport og oplysningsskema / selvangivelse og din virksomhed kan blive pålagt afgifter, hvis de ikke overholdes.

Fristen for indsendelse af årsrapporten til Erhvervsstyrelsen er 6 måneder efter regnskabsårets udløb - dog kun 4 måneder for børsnoterede virksomheder. Hvis fristen for indsendelse af årsopgørelsen ikke overholdes, kan hvert medlem af virksomhedens ledelse blive pålagt en afgift på op til kr. 3.000.

Fristen for at indberette oplysningsskema / selvangivelsen til Skat er som hovedregel 6 måneder efter indkomstårets udløb. Selskaber med et forskudt indkomstår kan have en kortere frist end 6 måneder, da den senest mulige frist er den 1. september efter indkomstårets afslutning. Hvis oplysningsskema ikke indberettes til tiden, skal selskabet betale et skattetillæg på 200 kr. for hver dag, som fristen overskrides. Dog højst 5.000 kr.

Bliv kontaktet

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så udfyld formularen eller ring til os på tlf. 45 20 49 00

Kontakt os