ProAccount er et moderne og erfarent regnskabsbureau

GDPR & Persondata

GDPR er kommet for at blive, og kravene til os alle på dette område vil sandsynligvis kun blive større, i takt med at Datatilsynet kommer på kontrolbesøg og udsteder advarsler og bøder. Vi kan hjælpe jer med at få implementeret en digital GDPR-løsning, der giver overblik over jeres Persondata og gør det meget lettere at vedligeholde dokumentationen.

Vi kan hjælpe jer med at opnå

Bedre overblik over data - GDPR er ikke bare en éngangsøvelse, men en proces der udover at give bedre styr på persondata, også medfører et bedre overblik over data og processer.

Mere effektive arbejdsgange - GDPR kan være en effektiviseringsøvelse der synliggør og rydder op i ineffektive arbejdsgange.

Fremtidssikring af data - Data udgør fremtidens ”valuta”, så arbejdet med GDPR kan være en afgørende fremtidssikring.

Styr på risici og beredskabsplaner - En vigtig del af arbejdet med GDPR omfatter kortlægning af risici og udarbejdelse af beredskabsplaner, hvilket giver et øget sikkerhedsniveau både IT-mæssigt, menneskeligt og fysisk.

Ansvarlighed og troværdighed- Det er vigtigt at have så godt styr på persondata, at kunder, medarbejdere og andre interessenter har fuld tillid til, at deres data bliver håndteret bedst muligt.

ProAccount har GDPR rådgivere, der kan hjælpe jer med at få et overblik over de persondata, I har på jeres kunder, ansatte og leverandører/samarbejdspartnere. Vi kan hjælpe jer med at få sat et system op, der dokumenterer at I behandler virksomhedens persondata efter reglerne.

få Kontakt os, hvis I har brug for rådgivning og assistance til at komme i gang med GDPR-processen.

Bliv kontaktet

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så udfyld formularen eller ring til os på tlf. 45 20 49 00

Kontakt os